نويسندگان

 

نون و سور ؛ غذای محلی که در مناطق جنوبی دلوار تنگستان (منطقه ای که در فارسنامه ناصری به نام باریکی یا بارکی" نامیده می شود و با پیاز ؛ پرپین (پرگو) و لیمو ترش به مصرف می رسد . خود "سور" از ترکیب ماهی خشک شده ، ادویه ، پیاز و لیمو خشک درست می شود ومعجونیست پرطرفدار.                 

          بارگی : نام ناحیه کوچکی است از تنگستان مشتمل بر قریه بوالخیر و خورشهاب و عامری و عامویی و گاوی . (فارسنامه ناصری)

فرستنده : آقای احمدعمویی از بندر رستمی


موضوعات مرتبط: ()

برچسب‌ها: غذای محلی بوشهر , آموزش آشپزی , سوغات بوشهر
[ پنجشنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩۱ ] [ ٢:۱٧ ‎ق.ظ ] [ کلات ]

.: Weblog Themes By kalat :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ جهت معرفی روستای کلات طراحی شده است. نام این روستا در زبان فارسی به صورت Kalat نوشته و خوانده می شود ولی در بین افرادی که به لهجه دشتیاتی تکلم دارند به دلیل تبدیل تمام حروف فتحه دار به کسره به صورت Kelat خوانده می شود.
امکانات وب

دانلود سینه زنی بوشهری روستای کلات (تصویری)

متن نوحه و واحد بوشهری

شروه




در اين وبلاگ
در كل اينترنت

RSS Feed